Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamienianie rang dla zwykłych userów

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj jak byłem w kiblu wpadłem na pomysł żeby @Miszczu zrobił zamienne rangi dla free userów. Czyli ja np. mam exmoda na głównej radze  i bestmembera na pod grupie, więc zamiast pisać do jakiegoś GM'a/Admina to mógłbym sam zobie zamienić range na tego best membera. Opcja ta byłaby tylko dla zwykłych userów. Czemu? Moderator lub inna ranga funkcyjna ma zawsze być na pierwszym miejscu żeby w razie czego user widział z kim pisze, a nie z jakimś blue memberem co nadał mu warna. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Imo powinno być tak, że są ważniejsze i mniej ważne rangi np. jak mam moda to nie będę miał besta na głównej, jak mam mnt to nie będę miał post writera.

Ranga funkcyjna > plakietka.

Nie.

Opublikowano

Imo powinno być tak, że są ważniejsze i mniej ważne rangi np. jak mam moda to nie będę miał besta na głównej, jak mam mnt to nie będę miał post writera.

Ranga funkcyjna > plakietka.

Nie.

@Juri.

a w szkole uczyli cie czytania ze zrozumieniem ? 

Opublikowano

A, to w takim razie neutral. Pewnie dużo roboty, a efekt marny. Jak chcesz zmienić, to pisz do GM.

Opublikowano

moim zdaniem powinno to wyglądać w taki sposób że obok rangi :

cxh44a.jpg powinna być taka strzałka w dół coś jak przy wyborze kategorii raportu do wysłania

Opublikowano

Czemu nie? Są ludzie którzy mają np. Blue golda i blacka, i chcą sobie zmienić, nie będzie to stwarzało zamieszania bo osoba taka nie jest za nic odpowiedzialna na forum, i niczego nie reprezentuje, a w przypadku moda mogłoby być to zablokowane jak zmiana nicku.

Opublikowano

Jak dla mnie nie. Są userzy, którzy mają kilka rang i codziennie mieliby zmieniać na inną? Bez sensu.

Czemu mieliby to robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...